2651022434 , 6977706649 - Οπλαρχηγού Πουτέτση 5 , 1ος Οροφος, Ιωάννινα tsekageorgia@yahoo.gr

Το βιογραφικό της παιδιάτρου Γεωργία Τσέκα

iatreio 01 tseka

Βιογραφικό

Η Παιδίατρος Γεωργία Τσέκα γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Το 2000 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την οποία αποφοίτησε το 2006. Έπειτα από τη θητεία της ως αγροτικός ιατρός στα χωριά του Δυτικού Ζαγορίου κ στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου, υπηρέτησε τμήμα της παιδιατρικής ειδικότητος στο Γ.Ν. Φιλιατών από όπου ολοκλήρωσε τη θητεία της το 2010. Το επόμενο έτος ξεκίνησε την υπηρεσία της ως ειδικευόμενη ιατρός στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων μέχρι το πέρας της θητείας της το 2014. Παράλληλα ασχολήθηκε με την έρευνα και ξεκίνησε την εκπόνηση της διδακτορική της διατριβής στον Τομέα Υγείας Παιδιού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συμμετείχε και παρακολούθησε πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια. Υπηρέτησε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών ως Επικουρική Επιμελήτρια και κατόπιν άνοιξε το παιδιατρικό της ιατρείο στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Κάτοχος :

– Του διεθνούς Πιστοποιητικού Προχωρημένης Παιδιατρικής Υποστήριξης της Ζωής (APLS).

– Πιστοποιητικού του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Αναζωογόνησης (ERC) για τη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS) και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED).

– Πιστοποιητικού επάρκειας στη βασική εκπαίδευση στην Κυτταρομετρία Ροής.

– Πιστοποιητικού επάρκειας στα αιματολογικά νοσήματα.

Παντρεμένη από το 2007 , με τρία μικρά παιδιά τον Βαγγέλη ,την Κωνσταντίνα και τον Ορφέα.

doctor tseka

Το ιατρείο μας

Η παιδίατρος βρίσκεται στα Ιωάννινα στην περιοχή Οπλαρχηγού Πουτέτση 5 στον πρώτο όροφο. Σε ένα υπερσύγχρονο και πρωτοποριακό χώρο που συνδυάζει την οικειότητα με την μοντέρνα αισθητική.

iatreio 04 tseka